Abort på friske tvilling foster er en skam

Jeg har tidligere skrevet i Oskarsbloggen at jeg ville slippe til folk og debattanter med gode argumenter for medmenneskelighet. Da jeg kom over dette leserinnlegget, syns jeg det absolutt burde leses av flere …

Når Kvinnefronten og kvinnegruppa Ottar totalt forlater den nødvendige moralske tilknytning til medmenneskelighet. Er der gledelig at det finnes kvinner som tar en kamp for moral og menneskerettigheter.

Også for den ene tvilling som fortsatt er et foster i mors liv.

Abort på friske tvilling foster er en skam som bare avkler Kvinnefronten og Ottar sin totale mangel av moral.

LESERINNLEGG: Når kvinner roper høyt for å kunne ta livet av en tvilling

I dette innlegget som er skrevet av Maria Victoria Aanje og Maria Selbekk, og publisert i Bodøposten, er menneskeverd satt i fokus. De skriver blant annet;

» – I dag ble den utvidede regjeringen, som nå også inkluderer Kristelig Folkeparti, presentert på slottsplassen. Statsminister Erna Solberg (H) har mestret det kunstverk å samle en borgerlig flertallsregjering rundt ett bord – noe som ikke har skjedd siden 1985.

Regjeringsplattformen, som ble utformet på Granavolden i Hadeland, har noen gode menneskeverd-avtrykk. Blant annet skal gravide som venter et annerledesbarn ha en lovfestet rett på en egen koordinator som kan veilede paret gjennom «helsejungelen»; det skal utarbeides en handlingsplan for å redusere antall svangerskap med en tredjedel på ti år – det vi si en reduksjon av rundt 5.000 aborter årlig; og abortloven skal endres slik at kvinner ikke får adgang til såkalt selvbestemt tvillingabort av friskt foster før 12. uke. I tillegg har KrF fått en vetorett på spørsmål innen bioteknologi.

Les hele innlegget her … !