Stø kurs mot fremtiden?

Jeg har blitt klar over at de fleste blogger er knyttet til personens personlige forhold til en eller annen konkret sak i deres liv. (Babyer – kroppsøving – ekteskap eller hudpleie)

Mitt liv har ikke alltid vært en reise rett fram.. Og på samme måte som en seiltur på det store havet – så gir livet muligheter til mange utstikkere til både styrbord og babord.. Ofte er disse svingene nødvendige på grunn av både bølgene og vinden for å få en framdrift på Livets vakre underfundigheter og innkommende kjærlighetserklæringer.

Livet gir muligheter til mange utstikkere til både styrbord og babord.. (foto:privat)

Mitt liv har – for meg – vært ned mange sidegater og rund om noen båer i vannet.. Selv om nok andre fra utsiden mener at livsløpet har vært veldig direkte.

Haiketur med tommelen til Hight Asbury og San Francisco tvers gjennom USA som tyveåring var spennende. Liksom tur mot Nepal med den samme tommel og ryggsekk som endte i Israel var også med på å forme mitt liv.


Det blitt 28 besøk i Israel de siste femti årene (foto: privat)

NÅ har det blitt 28 besøk i Israel de siste femti årene og med venner i «begge leirer» må jeg si at denne opplevelsen har lagt grunnlaget for mange av mine holdninger.. Det lille landet som er senter for tre av de største verdensreligionene har alltid noe å tilby en søkende sjel..

Min fysiske basis – når ikke min pilgrimsjel sender meg ut på nye reiser – vil i tiden framover være ved Baan Sabaijai i nord øst Thailand.. Sammen med de funksjonshemmede og lille Ann.

En kårbolig bygges for 71 åringen (NB av mine egne penger!) for den tiden jeg har igjen på denne fantastiske jorden.

Men som de fleste som er det minste opptatt av horoskop vet.

Jeg er Fisk (født i Mars) og fisker trenger at de svømmer – eller at vannet rundt dem strømmer – skal de få nok oksygen til å overleve. Så jeg vil reise – og referere fra reiser.

I tiden framover vil jeg være mye ved Baan Sabaijai i nord øst Thailand.. Sammen med de funksjonshemmede og lille Ann. ( Foto: privat )

Jeg er også opptatt av at samfunnet skal gjøres bedre for flest mulig og at kraft skal benyttes til å beskytte og hjelpe de svake.. Ikke misbrukes for å utnytte deres mindre ressurser. Derfor vil jeg også ta opp ting som er urettferdig eller direkte ondskapsfullt i vårt samfunn.. Jeg støtter de som aktiv engasjerer seg i en bedre verden

DERFOR kommer jeg ikke til å være alene om å skrive på Oskarsbloggen.

Jeg behøver ikke skrive om forhold som andre kjenner bedre til enn meg og skriver bedre om enn meg.

Jeg vil derfor referere andres synspunkter på denne bloggen framover.

Så får vi bare håpe at de som vil være med på reisa – henger seg på.
Det meste som skrives på min blogg kan også følges via min facebook side, hvor man kan komme med kommentarer og synspunkter på det som blir lagt ut der !

God Tur.

Eller Buon Camino som vi sier til hverandre når vi vandrer en Camino


Buon Camino (foto:privat)